Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g11g15kcal2g0g0.7g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3.5g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g1.6g3.2kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g100kcal9.2g3g5.4g0.4g
Valittu annoskoko45g50kcal4.6g1.5g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g25kcal2.3g0.8g1.4g0.1g
Arvot/100g100g110kcal10.2g3.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223235