Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g11g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Juustodippi, Pirkka 300g8.2g11kcal0.3g0.1g1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras3.3g12kcal0.4g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g95kcal6.2g7.2g4.2g0.6g
Valittu annoskoko45g48kcal3.1g3.6g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g24kcal1.6g1.8g1.1g0.2g
Arvot/100g100g105kcal6.8g7.9g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54265