Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 23g6.5kcal0.5g0.7g0g0.5g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g2.3g8.7kcal0.6g0g0.7g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g7.7g13kcal2g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g161kcal6.6g2g13.6g1g
Valittu annoskoko45g80kcal3.3g1g6.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g40kcal1.7g0.5g3.4g0.3g
Arvot/100g100g178kcal7.3g2.2g15g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096