Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6.9g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Margariini 60%, kultarypsi 5.5g29kcal0g0g3.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 3.7g4.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tonnikala öljyssä 5.1g10kcal1.4g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7.3g22kcal1.7g0g1.7g0g
Kevytkerma11g13kcal0.4g0.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g222kcal10.2g11g15.4g0.4g
Valittu annoskoko46g111kcal5.1g5.5g7.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g56kcal2.6g2.8g3.9g0.1g
Arvot/100g100g244kcal11.2g12.1g16.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726