Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore15g4.7kcal0.1g0.8g0g0.2g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g19g72kcal1.4g9.6g3.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g206kcal3g33.6g6.2g1g
Valittu annoskoko46g103kcal1.5g16.8g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g52kcal0.8g8.4g1.6g0.3g
Arvot/100g100g227kcal3.3g36.9g6.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847