Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g29g41kcal4.4g0.9g2.6g0g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g9g13kcal0.3g0.2g1.2g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g7.3g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g130kcal9.8g2.8g9.8g0g
Valittu annoskoko46g65kcal4.9g1.4g4.9g0g
Annoskoko puolitettuna23g33kcal2.5g0.7g2.5g0g
Arvot/100g100g143kcal10.8g3.1g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331070