Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 31g45kcal5g0g2.8g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Purjosipuli 3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 6.2g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Korppujauho 0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g147kcal10.8g1.8g10.6g0.4g
Valittu annoskoko45g74kcal5.4g0.9g5.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g37kcal2.7g0.5g2.7g0.1g
Arvot/100g100g162kcal11.9g2g11.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230