Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,318g11kcal1.9g0.7g0.1g0g
Punaherukka 3.5g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Mustaherukka 11g6.2kcal0.1g0.8g0g0.6g
Valkuainen (100g)2.1g0.9kcal0.2g0g0g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g128kcal4.8g13.6g5.2g1.6g
Valittu annoskoko46g64kcal2.4g6.8g2.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g32kcal1.2g3.4g1.3g0.4g
Arvot/100g100g140kcal5.3g14.9g5.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135001