Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g25g57kcal4.7g0g4.2g0g
Flora ruoka kevyt & paksu0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)3.1g12kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 5.6g13kcal0.3g1g0.8g0.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste4.7g17kcal1.4g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g201kcal13.8g7.4g12.8g1g
Valittu annoskoko46g101kcal6.9g3.7g6.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g50kcal3.5g1.9g3.2g0.3g
Arvot/100g100g221kcal15.2g8.1g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308