Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.15g51kcal1.9g9.9g0.3g0.6g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.3g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)13g4.3kcal0.4g0.6g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g5.6g40kcal0.1g0.1g4.5g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Siirappi 5.2g16kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g279kcal5g42.4g9.6g1.6g
Valittu annoskoko46g140kcal2.5g21.2g4.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g70kcal1.3g10.6g2.4g0.4g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.5g10.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450