Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g21g36kcal4g0g2.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g13g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g98kcal8.4g2.2g5.8g0.2g
Valittu annoskoko46g49kcal4.2g1.1g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g24kcal2.1g0.6g1.5g0.1g
Arvot/100g100g107kcal9.2g2.4g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822