Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK7.8g13kcal0.8g0.8g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g16g5.5kcal0.3g1.1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 2.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 4.7g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g54kcal2.4g5.4g2.4g0.8g
Valittu annoskoko46g27kcal1.2g2.7g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g14kcal0.6g1.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g59kcal2.6g5.9g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334174