Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali14g3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g14g37kcal2.3g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g126kcal6.2g1.4g10.2g0.6g
Valittu annoskoko46g63kcal3.1g0.7g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g32kcal1.6g0.4g2.6g0.2g
Arvot/100g100g139kcal6.8g1.5g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459