Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g11g11kcal2.2g0.2g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni11g1.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)11g6.6kcal0.1g0.5g0.4g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli5.5g10kcal0.4g0.2g0.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g79kcal6.4g3.4g6.6g0.6g
Valittu annoskoko46g40kcal3.2g1.7g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g20kcal1.6g0.9g1.7g0.2g
Arvot/100g100g87kcal7g3.7g7.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204522