Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 16g53kcal4.4g0g3.9g0g
Maissi jyvät 19g27kcal0.5g4.8g0.4g0.7g
Kesäkurpitsa7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g181kcal11.2g10g10.2g1.4g
Valittu annoskoko46g91kcal5.6g5g5.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g45kcal2.8g2.5g2.6g0.4g
Arvot/100g100g199kcal12.3g11g11.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729