Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g7.3g18kcal0.8g0.2g1.5g0g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g5.5g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g7.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g53kcal2g2.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko46g27kcal1g1.1g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g13kcal0.5g0.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.2g2.4g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182577