Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 2.7g4.8kcal0.5g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.6g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Kalaliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 18g14kcal0.3g2.8g0g0.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g71kcal1.8g6.2g4g0.4g
Valittu annoskoko46g36kcal0.9g3.1g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g18kcal0.5g1.6g1g0.1g
Arvot/100g100g78kcal2g6.8g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542