Piimävelli

Keitetään vedessä rusinat ja puuroriisi kypsiksi.

Lisätään piimä-jauho-liemi ja sokeri sekä siirappi.

Jauhon saettua otetaan pois hellalta.

Maustetaan suolalla ja lisätään leipäjuusto mielusan kokoisina nokareina.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, leipäjuusto, rasvaa 17-23 % 6.6g20kcal1.8g0.2g1.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Siirappi 2.3g6.9kcal0g1.7g0g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Piimä, (Milbona), annos 100g10g3.1kcal0.3g0.4g0g0g
Rusina 1.3g3.8kcal0g0.8g0g0.1g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 1.4g4.8kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g96kcal4.6g12.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko46g48kcal2.3g6.3g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g24kcal1.2g3.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g105kcal5g13.8g3.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84428