Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g93kcal0.6g0.8g9.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.6g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5.6g3.6kcal0.2g0g1.4g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g1.7g5.5kcal0.1g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g245kcal2.2g13.4g22.6g0g
Valittu annoskoko46g123kcal1.1g6.7g11.3g0g
Annoskoko puolitettuna23g61kcal0.6g3.4g5.7g0g
Arvot/100g100g268kcal2.4g14.7g24.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761