Mausteinen tonnikala-kukkakaali

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet, inkivääri (½ tl), kurkuma (1 tl), suola (1 tl), garam masala (1 tl), mustapippuri (1 tl) ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää valutettu tonnikala ja kääntele hetki.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä kannen alla noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 33g8kcal0.6g0.7g0.1g0.8g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tonnikala öljyssä 7.7g15kcal2.1g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g67kcal5.4g1.6g3.8g1.6g
Valittu annoskoko46g33kcal2.7g0.8g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g17kcal1.4g0.4g1g0.4g
Arvot/100g100g73kcal5.9g1.8g4.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141083