Pikaiset pikkupitsat frutti di mare

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
150 g Pirkka tonnikalaa öljyssä
160 g Lidlin mozzarellaa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g Rainbow-katkarapuja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Levitä tomaattimurska, tonnikala, katkarapu ja ananas pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g11g32kcal0.8g5.6g0.8g0.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)4.7g7.7kcal1.2g0g0.3g0g
Mozzarella Lovilio Lidl5g17kcal1.3g0.1g1.2g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)12g4.9kcal0.2g1g0g0.2g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper7.1g4kcal0g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu, rainbow3.1g3.1kcal0.7g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g142kcal8.6g16.4g4.6g1g
Valittu annoskoko46g71kcal4.3g8.2g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g36kcal2.2g4.1g1.2g0.3g
Arvot/100g100g156kcal9.4g17.9g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436181