Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)23g7.3kcal0.7g1g0g0g
Sokeri 6.8g28kcal0g6.8g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3g22kcal0g0g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g204kcal4.2g34.2g5.2g1g
Valittu annoskoko46g102kcal2.1g17.1g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g51kcal1.1g8.6g1.3g0.3g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.3g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172