Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 8.4g5.4kcal0.3g0.4g0.3g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g2.1g7.7kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Chilikastike original, Felix1.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g8.4g5kcal0g1.3g0g0.1g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 21g31kcal4.5g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g108kcal10.8g6.8g4g0.8g
Valittu annoskoko46g54kcal5.4g3.4g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g27kcal2.7g1.7g1g0.2g
Arvot/100g100g118kcal11.8g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152