Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 15g3.5kcal0.3g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl3.9g6.6kcal0.7g0.1g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g34kcal2g1.6g1.8g1g
Valittu annoskoko46g17kcal1g0.8g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g9kcal0.5g0.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g37kcal2.2g1.7g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104