Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%10g17kcal2g0g1g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino10g33kcal2.2g5.2g0.4g0.6g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 16g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Ketsuppi, Felix1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.3g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g141kcal11.6g13.4g4.6g1.4g
Valittu annoskoko46g71kcal5.8g6.7g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g35kcal2.9g3.4g1.2g0.4g
Arvot/100g100g154kcal12.6g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649