Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)20g5.9kcal0.2g1.2g0g0.2g
Silakkafilee 24g34kcal3.8g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g84kcal8g3.6g4.2g0.4g
Valittu annoskoko46g42kcal4g1.8g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g21kcal2g0.9g1.1g0.1g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.9g4.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092