Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 5.2g3.6kcal0.3g0.5g0g0.2g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 8.3g18kcal1.5g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g44kcal3.6g1g2.8g0.4g
Valittu annoskoko46g22kcal1.8g0.5g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g11kcal0.9g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.1g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401