DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 27g7.6kcal0.3g1.1g0.1g0.6g
Voi vähäsuolainen 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Siirappi 0.8g2.3kcal0g0.6g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g22kcal2.5g0g1.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g5.8kcal0g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g80kcal5.6g3.8g4.4g1.2g
Valittu annoskoko46g40kcal2.8g1.9g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g20kcal1.4g1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.1g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281464