Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.7kcal1g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)4.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g3.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus2g6.6kcal0.4g1g0.1g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.1g1kcal0g0g0.1g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g10g5.9kcal0.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g53kcal3.8g5.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko46g27kcal1.9g2.9g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g13kcal1g1.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.3g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196