Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g14g21kcal0.7g4.1g0.1g0.2g
Maito, Kevyt19g8.9kcal0.6g0.9g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g109kcal6.4g10.2g4.6g0.4g
Valittu annoskoko46g55kcal3.2g5.1g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g27kcal1.6g2.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g119kcal7g11.1g5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040