Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipulikuutiot rainbow0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g16g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa7.8g6.2kcal0.4g1g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.7g14kcal1.1g0g1.1g0g
Basilika, tuore1.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g59kcal3.6g5g2.8g0.4g
Valittu annoskoko46g30kcal1.8g2.5g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal0.9g1.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3.9g5.4g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284511