Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 10g13kcal2.2g0g0.5g0g
Naudan paahtopaisti10g12kcal2.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g57kcal9.2g1.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko46g28kcal4.6g0.6g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g14kcal2.3g0.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g62kcal10g1.3g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355