Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Porsaanpaisti vähärasvainen 16g25kcal4.4g0g0.9g0g
Porkkana 5.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 4.3g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g81kcal9.6g5.8g2g1g
Valittu annoskoko46g41kcal4.8g2.9g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g20kcal2.4g1.5g0.5g0.3g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.3g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136301