Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g27g96kcal3.6g19.2g0.4g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g220kcal7.2g38.4g4g0g
Valittu annoskoko46g110kcal3.6g19.2g2g0g
Annoskoko puolitettuna23g55kcal1.8g9.6g1g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142781