Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino6.8g23kcal1.6g3.6g0.3g0.4g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g11g7.1kcal1.4g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g2.9g1.2kcal0.3g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g100kcal10.8g7.6g2.8g0.8g
Valittu annoskoko46g50kcal5.4g3.8g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g25kcal2.7g1.9g0.7g0.2g
Arvot/100g100g109kcal11.8g8.3g3.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930