Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Maissi, pakaste (Spar) 200g1.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Lihapulla 1kpl/15g5.5g13kcal0.8g0.5g0.8g0g
Makaroni, tumma 4.4g16kcal0.6g2.9g0.1g0.3g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, mieto0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g83kcal3.4g11.8g1.8g1g
Valittu annoskoko46g42kcal1.7g5.9g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g21kcal0.9g3g0.5g0.3g
Arvot/100g100g90kcal3.7g12.9g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735