Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 6.6g23kcal0.4g5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)7.8g13kcal0.2g0.3g1.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g71kcal1.2g10.6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko46g36kcal0.6g5.3g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g18kcal0.3g2.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g78kcal1.3g11.5g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469