Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 14g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g2.6g8.3kcal1.4g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss3.9g12kcal0.9g0g0.9g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)10g2.6kcal0.1g0.6g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.7g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g92kcal9g4.2g4.2g1.8g
Valittu annoskoko46g46kcal4.5g2.1g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g23kcal2.3g1.1g1.1g0.5g
Arvot/100g100g101kcal9.8g4.6g4.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315