Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 31g98kcal8.2g0g7.3g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g2.2g7kcal0.7g1.2g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g6.6g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 4.4g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Korppujauho 2.2g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g261kcal19.4g5.8g17.6g0.2g
Valittu annoskoko46g131kcal9.7g2.9g8.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g65kcal4.9g1.5g4.4g0.1g
Arvot/100g100g284kcal21.1g6.3g19.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658