Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g27g6.8kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Margariini, 60%, Rainbow2.1g11kcal0g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.9g5.8kcal0g1.4g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3g9kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g89kcal2g13.4g2.8g2g
Valittu annoskoko46g45kcal1g6.7g1.4g1g
Annoskoko puolitettuna23g22kcal0.5g3.4g0.7g0.5g
Arvot/100g100g97kcal2.2g14.6g3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967