Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g16g22kcal2.5g0.4g1.2g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli7.8g14kcal0.5g0.3g1.2g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g6.9g24kcal0.9g4.6g0.2g0.5g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g6.3g16kcal1.1g0g1.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g156kcal10.2g11.4g7.8g1.2g
Valittu annoskoko46g78kcal5.1g5.7g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g39kcal2.6g2.9g2g0.3g
Arvot/100g100g169kcal11.1g12.4g8.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116