Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)23g31kcal4.9g0.1g1.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g7.8g10kcal0.3g0.4g0.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima10g38kcal2.8g0g2.9g0g
Tilli, tuore 2.9g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Ruohosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g160kcal16.2g1g9.8g0.2g
Valittu annoskoko46g80kcal8.1g0.5g4.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g40kcal4.1g0.3g2.5g0.1g
Arvot/100g100g175kcal17.6g1.1g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096