Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 6.8g37kcal0.1g0g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g7.6g27kcal1.1g4.3g0.5g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mustikka pirkka 200 g11g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g11g9kcal0.3g0.5g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g211kcal4.6g22.8g11.4g0.2g
Valittu annoskoko46g106kcal2.3g11.4g5.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g53kcal1.2g5.7g2.9g0.1g
Arvot/100g100g230kcal5g24.8g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618