Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka11g42kcal2.5g0g3.3g0g
Cashewpähkinä 4.4g25kcal0.9g0.8g2g0.2g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 11g8.1kcal0.1g1.7g0g0.1g
Fariinisokeri2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Päärynä kuorittu 11g4.7kcal0g0.9g0g0.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka4.4g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g209kcal7g11.2g14g1.4g
Valittu annoskoko46g105kcal3.5g5.6g7g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g52kcal1.8g2.8g3.5g0.4g
Arvot/100g100g228kcal7.6g12.2g15.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597