Suklaa-tuorejuustokakku

Leikkaa halkaisijaltaan noin 20-25 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperipala.

Hienonna keksit.

Sulata voi ja sekoita joukkoon keksinmurut.

Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

Sulata 200 g suklaata vesihauteessa ja anna jäähtyä.

Rouhi loput 50 g suklaata.

Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan veteen.

Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu ja rouhittu suklaa, sokeri, vanilliinisokeri ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma.

Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseokseen.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele suklaakiehkuroilla ja marjoilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Domino keksi, 1kpl=65kcal=14g73g349kcal3.9g46.5g16.7g0.7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g21g96kcal0.1g0.1g10.6g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g104g582kcal8.3g38.4g43.6g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g83g212kcal4.9g2.7g19.9g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.1g8.3kcal0g2.1g0g0g
Liivate 1.7g5.8kcal1.4g0g0g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl83g283kcal1.7g2.5g29.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g3411kcal51.6g237.8g248.8g1.4g
Valittu annoskoko450g1706kcal25.8g118.9g124.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna225g853kcal12.9g59.5g62.2g0.4g
Arvot/100g100g379kcal5.7g26.4g27.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172664