Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g188g1031kcal1.9g1.9g112.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g413kcal2.5g3.8g43.8g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten113g371kcal26.4g50.6g23.6g12.4g
Canderel makeutusjauhe25g96kcal0.7g23.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g3823kcal63g159.2g359.8g24.8g
Valittu annoskoko450g1911kcal31.5g79.6g179.9g12.4g
Annoskoko puolitettuna225g956kcal15.8g39.8g90g6.2g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655