Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g21g115kcal0g0g12.5g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g63g316kcal5.1g36.3g16.3g2.8g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g146g95kcal16g6.1g0.4g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Liivate 4.2g15kcal3.6g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g17g7kcal0g1.7g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g83g463kcal6.8g43.3g29.2g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g104g198kcal4.7g16.7g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g2515kcal72.4g233.2g141.8g5.6g
Valittu annoskoko450g1258kcal36.2g116.6g70.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna225g629kcal18.1g58.3g35.5g1.4g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892