Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 137g195kcal17.1g0.4g14g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 37g22kcal3.7g1.1g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl166g611kcal48.1g0g46.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g66g398kcal13.9g4.4g35.8g0g
Leivinjauhe 12g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g12g4kcal0g0g0g10g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)19g48kcal3.1g6.4g1.1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g2599kcal173g34g195g31.4g
Valittu annoskoko450g1300kcal86.5g17g97.5g15.7g
Annoskoko puolitettuna225g650kcal43.3g8.5g48.8g7.9g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488