Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g143g133kcal1.4g31.5g1.4g1.4g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g16g4.7kcal0.1g1.7g0g0.5g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g125g362kcal8g13.5g31.2g0.2g
Liivatelehti, gelatiini4.4g15kcal3.7g0g0g0g
Valkuainen (100g)16g6.5kcal1.5g0.2g0g0g
Sokeri53g215kcal0g52.9g0g0g
Keksi, kaurakeksi 78g353kcal4.9g46.9g15.5g2.6g
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g2404kcal39.6g293.6g121.6g9.4g
Valittu annoskoko450g1202kcal19.8g146.8g60.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna225g601kcal9.9g73.4g30.4g2.4g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891