Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)271g341kcal29.8g0.8g24.3g0g
Sokeri 77g311kcal0g76.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai59g205kcal7g41.6g1.2g1.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 18g67kcal3.3g2g3.9g5.5g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 9g32kcal0g0g3.6g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g2020kcal83.2g264.4g66.2g16g
Valittu annoskoko450g1010kcal41.6g132.2g33.1g8g
Annoskoko puolitettuna225g505kcal20.8g66.1g16.6g4g
Arvot/100g100g225kcal9.2g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256